Trop

Tropspejderne i Tornby-Vidstrup er for spejdere i 6. til 7. klasse.

Der er spejder hver torsdag kl. 18:45-20:30, de fleste gange vil være nær spejderhuset, men der også ture ud i skoven m.m.

Tropspejdere laver fede aktiviteter som både knytter sig til det traditionelle spejderarbejde, men der er også plads til fjollede løb, aktiviteter og mærker som fx. ’24 timer i sovepose’ eller ‘5 km i nattesyn’

Spejderlejr

Som tropspejder har man mulighed for at komme med på spejderlejr som ofte tage ca. 7 dage. Her vil man spejderne lave fede aktiviteter i naturen og måske møde en masse spejdere fra andre steder.

Nogle spejderture går desuden til udlandet. Sidstegang vi var afsted var i sommeren 2018, hvor vi var på det internationale spejdercenter Kandersteg i Schweiz. Tidligere har vi været på Brownsea Island i England. Se billeder af vores ture under siden ‘billeder’

Junior/Trop/Senior-Facebook:

Kommunikation foregår på facebookgruppen: https://www.facebook.com/groups/407012936604451

Spejderkurser

Tropspejdere har mulighed for at deltage i en række spejderkurser, der kan være både fantastiske oplevelser, men også meget lærerige. Alle spejderkurser er bygget op med forskellige temarammer, og har fokus på læring af fx. formidling/faciltiering, learning by doing, patruljesystemet og meget mere!

Man kan læse mere om spejderkurserne på linket: https://spejdernet.dk/uddannelse/tag-paa-kursus/ eller snakker med lederne om det. Kurserne findes i forskellige længder og niveauer til forskellige aldersgrupper.

Lederne:

Tropmærket

Rasmus (27 13 36 91)

Oscar (53 28 95 49)

Alexander (25 54 51 67)

Astrid (42 18 53 63)