Om os

KFUM-Spejderne Tornby-Vidstrup Gruppe blev startet op den. 20/12 1977, hvor vi blev medlem af KFUM-Spejderne. Vi har i øjeblikket ca. 45 spejdere og ledere tilknyttet gruppen. Vores spejderhus ligger på Ved Stationen 2, Vidstrup, 9800 Hjørring. På kortet herunder kan du se, hvor Spejderhuset ligger.


Vis Spejderhuset på et større kort.

Ud over Spejderhuset har vi også også mulighed for at benytte den store spejder-/naturplads/bypark lige overfor Spejderhuset. Her er der gode rammer for leg og spejderaktiviteter. Der er sheltere, bålpladser, hytter samt et Klubhus med toiletter og mulighed for indendørs aktiviteter. Både Spejderhuset og Klubhuset på pladsen er ejet af Den Selvejede Institution Spejderhuset Ved Stationen 2 Vidstrup, hvor spejderne lejer sig ind i lokalerne. På siden Udlejning videreformilder vi kontakten, så andre også har mulighed for at leje Spejderhuset og/eller dele af pladsen.

Vi har en god forældreopbakning og et god bestyrelse, og det er vi rigtig glade for. Sammensætningen af spejderbestyrlsen ses under Bestyrelse.

 I 2018 fik vi også udarbejdet samværsregler for vores spejdergruppe. Reglerne er udarbejdet at spejderlederne og bestyrelsen i Tornby/Vidstrup og revideret i 2020 og kan ses her: Samværsregler